LA MAQUINA D'ESPAVILAR OCELLS DE NIT

LA MAQUINA D'ESPAVILAR OCELLS DE NIT
Ficha técnica
Editorial:
EDIC.1984
Año de edición:
EAN:
9788416987580
ISBN:
978-84-16987-58-0
Páginas:
288
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

18,00 €

Una màquina d'espavilar ocells de nit és ja un clàssic de la literatura catalana. Novel·la, assaig, biografia i ficció es barregen en la història d'un jove estudiant de música que entra a formar part d'un conjunt de músics vells i estrafolaris. Amb ells, i investigant la vida i l'obra de rares celebritats artístiques del passat, descobrirà què és exactament una màquina d'espavilar ocells de nit i per a què serveix.
 A les cròniques tragicòmiques, líriques o detectivesques d'aquesta novel·la descobrim «un petit món per ubicar-se en l'enormitat del món»  i personatges singulars com «nàufrags feliços» que ens parlen del talent, de l'amor, de la llibertat o de la posteritat.
 
 «Extraordinari. Un monument a la condició humana des d'una humil escala sardanística.»
 Sergi Pàmies, La Vanguardia
 
 «Una màquina d'espavilar ocells de nit hauria de tenir els fulls plastificats.»
 Marta Rojals, @Twitter
 
 «Per mi va ser d'aquelles experiències de lectura que no s'obliden: hi  vaig descobrir una veu que ara, ni que volgués, ja no podria separar del meu món. Aquell llenguatge sempre a prop de la meravella, aquella consciència forta de la tradició, aquella relació tensa amb les passions i les raons humanes.»
 Raül Garrigasait, Núvol
 
 «Art creatiu diferent. Moltes petites històries que fan una obra gran,  tocs fantasiosos d'una realitat profundament humana. I la llengua. Una llengua musical, dinàmica, engrescadora i verge. Com si mai no l'hagués malmesa gens el parlar i escriure sobrevingut.»
 Jordi Capdevila, El Punt Avui