La humanitat. Una historia d'esperança

La humanitat
Ficha técnica
Editorial:
EMPURIES
Año de edición:
EAN:
9788418833007
ISBN:
978-84-18833-00-7
Páginas:
464
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

22,90 €

"M'ha fet veure la humanitat amb una perspectiva fresca" Yuval Noah Harari
 És una idea que uneix l'esquerra i la dreta, psic.legs i fil.sofs, escriptors i historiadors. Inspira els titulars que ens envolten i les  lleis que per les quals ens regim. De Maquiavel a Hobbes, de Freud a Dawkins, les arrels d'aquesta idea estan profundament enterrades al pensament d'Occident. Se'ns diu que els éssers humans per natura són egoistes i governats per l'interès.
 LA HUMANITAT té una proposta diferent: que és realista (i revolucionari) assumir que la gent és bona. L'instint de cooperar per sobre del de competir, la confiança per sobre de la malfiança, tenen una base evolutiva que arriba als inicis de l'Homo sapiens. Pensant el  pitjor dels altres, també traiem el pitjor de la nostra política i economia.
 
 En aquesta obra major, l'autor best-seller internacional Rutger Bregman revisa alguns dels estudis i fets hist.rics més coneguts del món i ofereix un nou punt de vista sobre 200.000 anys d'hist.ria de la  humanitat. De la hist.ria dels nois reals del Senyor de les mosques als bombardejos de la Segona Guerra Mundial, d'experiments hist.rics sorprenents a fil.sofs que s'han ocupat del tema, anècdotes reveladores... Bregman mostra com creure en l'amabilitat i l'altruisme  humans poden ser una nova manera de pensar i esdevenir el fonament d'un canvi veritable en la nostra societat.

Otros libros del autor

Utopia per a realistes
UTOPÍA PARA REALISTAS
Dignos de ser humanos
Humankind