La filla fosca

La filla fosca
Ficha técnica
Editorial:
NAVONA
Año de edición:
Materia
Ficcion
EAN:
9788416259809
ISBN:
978-84-16259-80-9
Páginas:
197
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
No disponible

Després de l'extraordinari èxit mundial d'Els dies de l'abandonament, Elena Ferrante ens endinsa en una hist.ria punyent sobre els sentiments contradictoris que lleguem als nostres fills.
 
 La Leda és una professora dÆuniversitat divorciada fa temps que viu dedicada a les seves dues filles i la feina. Per. quan les noies marxen amb el pare al Canadà, tot i que podríem esperar-nos dolor i malenconia, la dona se sent alliberada i la vida se li fa més lleugera. Decideix prendre's unes vacances al mar en un poblet del sud. Després d'uns primers dies plàcids, la trobada amb alguns personatges d'una família inquietant desencadenarà tot un seguit dÆesdeveniments i despertarà en ella un reguitzell de reflexions i records al voltant dels orígens, la maternitat i la llibertat.
 
 Ningú sap qui és l'Elena Ferrante i els seus editors procuren mantindre un silenci absolut sobre la seva identitat. El que va voler que se sabés dÆella està en un petit llibre titulat La frantumaglia, on es recull una entrevista i altres apunts personals sobre la seva manera dÆentendre la vida i la literatura (pr.ximament a Navona). 
 LÆamor que molesta, publicada el 1992, fou portada al cinema per Mario  Martone. Onze anys més tard va aparèixer Els dies de lÆabandonament, que arribà a la gran pantalla de la mà de Roberto Faenza. I el 2006, La filla fosca. Ara, per primera vegada, aquests tres esplèndids relats es publiquen en català a Navona.

Otros libros del autor

La vida mentidera dels adults
L'AMOR QUE MOLESTA
EL AMOR MOLESTO
LOS DIAS DEL ABANDONO
LA HIJA OSCURA