La farmacèutica. 492 dies segrestada

La farmacèutica
Ficha técnica
Editorial:
LA CAMPANA
Año de edición:
EAN:
9788418226090
ISBN:
978-84-18226-09-0
Páginas:
320
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

17,90 €

"El 20 de novembre de 1992 va ser segrestada Maria Àngels Feliu Bassols, farmacèutica d'Olot. Aquella dona, mare de tres fills, va passar setze mesos sota terra, enterrada viva en un forat de la mida d'un armari. Va compartir captiveri amb aranyes, formigues, rates, serps i humitat."
 Així comença la història real però increïble d'un dels casos més impactants de la crònica negra del nostre país: la investigació del segrest de la farmacèutica, que es va transformar en un drama hum, va estar plena d'errors policials i judicials, i tampoc no hi van faltar diversos exemples vergonyosos de periodisme escombraria.
 Per si no fos prou, els segrestadors de la Maria Àngels eren uns ineptes absoluts. L'única cosa que van aconseguir va ser eternitzar el suplici d'una dona que, miraculosament, va sobreviure a unes circumstncies infrahumanes. La seva fortalesa psíquica i la seva determinació la converteixen en una heroïna.
 Després de revisar a fons la informació generada pel cas, Carles Porta  ha reconstruït la història de dalt a baix en un sol fil narratiu que, com sempre, combina magistralment la vivacitat, el drama  i la ironia, fent evident la grandesa i, alhora, la misèria humana. Carles Porta aconsegueix, com en tots els seus llibres, que llegeixis vidament, amb l'nima en suspens i alhora et fa riure de tanta ineptitud dels uns i dels altres. Sens dubte, amb aquesta crònica, Porta es consagra com el mestre del periodisme narratiu.

Otros libros del autor

Fago
Tor. Tretze cases i tres morts
Bajo el agua
La banda
Crims amb Carles Porta