La cuina de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

La cuina de la Costa Brava i el Pirineu de Girona
Ficha técnica
Editorial:
VIENA
Año de edición:
Materia
Gastronomia
EAN:
9788417998363
ISBN:
978-84-17998-36-3
Páginas:
336
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

26,50 €

La Costa Brava i el Pirineu de Girona han donat nombrosos genis en gairebé tots els àmbits de la cultura universal. I la gastronomia no n'ha estat cap excepció gràcies a noms com els germans Roca, Fina Puigdevall, Josep Mercader o, per adopció, Ferran Adrià. Per. aquesta cuina gironina pertany també a les mestresses de casa i als restauradors an.nims, i als pagesos i als pescadors..., que de mica en  mica han anat elaborant tot un seguit de plats variats i amb segell propi, com ara les diverses variants del mar i muntanya.
 A través d'aquest exhaustiu receptari ?més de dos-cents plats «preparats» per Jaume Fàbrega?, coneixerem tota mena de propostes a mig camí entre la tradició i la modernitat d'una cuina tan original com inclassificable, per. farcida, macerada o amanida amb olors i gustos que viuen al fons de la nostra mem.ria i que ens resulten del tot genuïns.

Otros libros del autor

Cap i pota
El gran llibre de la cuina de les avies