La cantant de fado

La cantant de fado
Ficha técnica
Editorial:
COLUMNA EDICIONS
Año de edición:
Materia
Ficcion
EAN:
9788466427852
ISBN:
978-84-664-2785-2
Páginas:
360
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

20,00 €

El Guillem és pianista de jazz i un compositor de renom que pateix la síndrome de l'impostor. Arran d'un fet del passat que no pot superar, es troba immers en una sequera creativa que el preocupa en excés. Empès pels consells del seu mànager, se'n va a Lisboa una temporada per compondre un nou àlbum i posar una mica de llum a la seva vida. Allà coneix la Rita, una cantant de fado de qui ha vist una actuació en un restaurant de l'Alfama. El Guillem queda colpit per la seva veu i tracta de seguir?li la pista.
 Gràcies a unes fotografies descobertes a l'estudi d'un pintor que ha conegut i a un quadre misteriós que pertanyia al seu pare, el Guillem reconstrueix uns fets del passat en què la Rita té un paper essencial.
 Secrets, misteris i un amor per resoldre. Amb la música com a rerefons  i Lisboa com un personatge més de la hist.ria, La cantant de fado és una novel·la que demostra que no és valent qui no té por sinó qui sap conquerir?la.
 á
 «Diuen que les hist.ries ja existeixen, que només fa falta que algú les atrapi, les faci seves i tingui prou valor per viure-les. El Guillem la va trobar en el moment que més la necessitava. No és una hist.ria senzilla ni va ser fàcil coronar?la, per. un cop va tenir les  cartes que l'atzar li havia repartit, només va poder triar l'opció de  començar la partida.
 Va ser llavors quan va adonar?se que la música era la bàscula que li sospesava els estats d'ànim. Cada nota dibuixava el traç dels seus sentiments des de la primera corxera fins a la darrera llàgrima. Tal vegada l'examen psicotècnic, l'analítica de la seva sang, fins i tot el seu ADN, estaven gravats en tots els sons que es desprenien del concert de les emocions».