L'Ot el Bruixot llegeix un conte - Ot the wizard reads a story. Contes en català i anglès: el mateix text a dalt en català i a sota en anglès: E

L'Ot el Bruixot llegeix un conte - Ot the wizard reads a story
Ficha técnica
Editorial:
DEL PIRATA, EDICIONS
Año de edición:
Materia
Literatura infantil: de 0 a 12 años
EAN:
9788417207076
ISBN:
978-84-17207-07-6
Páginas:
48
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

12,00 €

?L'Ot el bruixot llegeix un conte? és el tercer títol de la col·lecció  bilingüe català-anglès ?Els contes de l'Ot el bruixot?. Són bilingües, amb el mateix text a dalt en català i a sota en anglès. 
 
 
 L'Ot torna de la biblioteca amb un llibre nou. El més sorprenent és el  que passa quan comença a llegir-lo. La butaca on és assegut es converteix amb el que va llegint: un cavall, un castell i, fins i tot,  un monstre! Increïble! Com acabarà tot aix.?
 
 
 
 
 Es pot utilitzar per aprendre anglès de dues maneres. Pels més petits,  una vegada se'ls hi ha explicat el conte en català vàries vegades i se'l coneixen, aleshores se'ls hi pot explicar en anglès. És una bona forma d'aprendre vocabulari i integrar un nou idioma. Pels més grans, poden llegir ells mateixos la hist.ria en anglès tenint com a referència el text en català i així poden anar comparant la hist.ria i  el lèxic, o bé al revés, pot servir per aprendre el català tenint com  a referència l'anglès!

Otros libros del autor

MEMORIA DE ELEFANTE: CUADERNO DE ENTRETENIMIENTO 2
MEMORIA DE ELEFANTE: CUADERNO DE ENTRETENIMIENTO 1
MEMORIA DE ELEFANTE 3: CUADERNO DE ENTRETENIMIENTO
El gran llibre de les set diferències
El Borinot