Intel·ligència social. La nova ciència de les relacions humanes

Intel·ligència social
Ficha técnica
Editorial:
KAIROS
Año de edición:
Materia
Psicologia
EAN:
9788472456402
ISBN:
978-84-7245-640-2
Páginas:
528
Idioma:
CASTELLANO
Disponibilidad:
No disponible

Després de lÆèxit fulgurant dÆIntel·ligència emocional, un fenomen editorial amb més de cinc milions dÆexemplars venuts a tot el món. Daniel Goleman emprèn ara una revolucionària síntesi dels darrers descobriments en biologia i ciències del cervell.
 Intel·ligència social revela que estem "programats per connectar" amb els altres i que les nostres relacions tenen un impacte molt profund en les nostres vides. El tracte diari amb els nostres progenitors, parelles, caps, amics, i fins i tot estranys, conforma el nostre cervell i afecta totes les cèl·lules del nostre cos fins al nivell dels gens. La troballa fonamental que Goleman aporta, amb lÆhabitual amenitat i rigor, és que estem dissenyats per ser sociables, i que participem constantment en un "ballet neuronal" que ens connecta, de cervell a cervell, amb els que ens envolten.
 Les relacions interpersonals posseeixen un impacte biol.gic de llarg abast perquè afecten les hormones que regulen tant el nostre cor com el nostre sistema immunol.gic, de manera que les bones relacions actuen com a vitamines, i les dolentes, com a verins.
 Goleman explica la sorprenent fiabilitat de les nostres primeres impressions, explora el carisma, afronta la complexitat de lÆatracció sexual: descriu també "el cantó fosc" de la intel·ligència social, des  del narcisisme al maquiavelisme i la psicopatia.
 Hi ha una manera dÆeducar els nostres fills perquè siguin feliços? Quina és la base dÆun matrimoni creatiu? Com poden els empresaris i els mestres instruir els que els segueixen? Com aconseguir que grups dividits per prejudicis i odis arribin a viure en pau? LÆautor comparteix les seves investigacions amb una gran convicció: els humans  tenim una predisposició natural per a lÆempatia, la cooperació i lÆaltruisme. LÆúnic que necessitem és desenvolupar la intel·ligència social.

Otros libros del autor

INTELIGENCIA EMOCIONAL EN LA EMPRESA
INTELIGENCIA EMOCIONAL EN LA EMPRESA
La força de la compassió
Focus
Focus