IMATGES DEL MEU ENTERRAMENT

IMATGES DEL MEU ENTERRAMENT
Ficha técnica
Editorial:
GREGAL (CATALAN)
Año de edición:
Materia
Negra, policiaca y suspense
EAN:
9788418063008
ISBN:
978-84-18063-00-8
Páginas:
254
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

18,00 €

Març de 2002. La Mercè Juanhuix rep un encàrrec insòlit i sospitós: ha  de cobrir el reportatge fotogràfi c d'un enterrament. Al tanatori, l'Elisa Dorca, la seva amiga/empleada que l'acompanya, s'adona que el cadàver té unes marques estranyes a la cara.
 Un funeral sense mort, un mas perdut enmig de les Gavarres i un home ric a la recta final de la seva vida que es veu assaltat per dubtes i certeses respecte a si ha viscut de manera justa i coherent.
 Imatges del meu enterrament transcorre per quatre generacions de la família d'en Climent Roig, un home que s'ha fet a si mateix, que, d'ajudant de cuina d'una fonda de Girona passa a ser el propietari d'una coneguda cadena d'hotels. Pel camí, una mare doblement abandonada i un pare misteriosament desaparegut, uns fi lls que van a la seva, una esposa que no esti ma, un amor de joventut perdut i un esquerp i misteriós home vestit de negre que l'acompanya a tot arreu. I també, sempre present, el Salt de la Núvia, l'enigmàtic indret del bosc al qual se sent inexplicablement connectat.

Otros libros del autor

LA BOSSA DE SEDA