Homo Deus. Una breu història del demà

Homo Deus. Una breu història del demà
Ficha técnica
Editorial:
LABUTXACA
Año de edición:
EAN:
9788418572074
ISBN:
978-84-18572-07-4
Páginas:
576
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

6,95 €

L'única constant de la hist.ria és que tot canvia. La humanitat és avui més segura, més sana i més rica que mai. Durant el segle xx, hem assolit l'impossible: la fam, la pesta i la guerra ja no són tragèdies  inevitables. Hem aconseguit canviar el planeta sencer i ara ja no esperem que cap ésser superior dirigeixi els nostres destins. Aviat conquerirem la immortalitat. El que ens va fer sàpiens ens farà déus.
 Per., i ara, què hem de fer, què ens oferirà el futur? Quan el teu m.bil et conegui millor que tu mateix, continuaràs triant la teva feina, la teva parella o el teu president? Quan la intel·ligència artificial ens expulsi del mercat de treball, els milers de milions de  persones sense feina trobaran sentit en les drogues i els jocs d'ordinador? Quan els cossos i els cervells siguin productes de disseny, la selecció natural deixarà pas al disseny intel·ligent? Aquest és el nou estadi de l'evolució. Aix. és l'Homo Deus.
 L'autor de Sàpiens imagina un món no gaire llunyà en què afrontem una nova sèrie de reptes. Homo Deus es una obra brillant que ens ajuda a comprendre'ns a nosaltres mateixos.

Otros libros del autor

21 lliçons per al segle XXI
21 LLIÇONS PER AL SEGLE XXI
OPERACIONES ESPECIALES EN LA EDAD DE LA CABALLERÍA
SAPIENS/HOMO DEUS/21 LECCIONES PARA EL SIGLO XXI
HOMO DEUS