Història de la cuina catalana i occitana. Els llegums · l'arròs · la pasta

Història de la cuina catalana i occitana
Ficha técnica
Editorial:
EDITORIAL SIDILLA
Año de edición:
Materia
Gastronomia
EAN:
9788412156980
ISBN:
978-84-121569-8-0
Páginas:
900
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

30,00 €

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions hist.riques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l'existència d'una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la hist.ria d'aquesta cuina. En aquest tercer volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes  de llegums, d'arr.s i de pasta. Marqués no només ens explica com les podem fer, sinó també el recorregut hist.ric, filol.gic, literari i cultural d'uns plats i d'unes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània. Un dels volums centrals d'aquesta col·lecció
 «Aix. és una obra d'art», Ferran Adrià
 «Una obra magna», Xavier Graset
 «Aquest és un llibre molt important i el començament d'una sèrie molt important», Colman Andrews
 El segon volum de la Hist.ria de la cuina ha merescut el premi Best of  the World dels Gourmand World Cookbook Awards