Hipàtia. La gran mestra d'Alexandria

Hipàtia
Ficha técnica
Editorial:
VEGUETA EDICIONES
Año de edición:
Materia
Literatura infantil: de 0 a 12 años
EAN:
9788417137410
ISBN:
978-84-17137-41-0
Páginas:
36
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
No disponible

Hipàtia d'Alexandria va ser una de les primeres fil.sofes per., tot i aix., els llibres d'hist.ria no li han fet gaire justícia. Gran mestra  neoplatónica, Hipatia va destacar als camps de l'astronomia i les matemàtiques. També és recordada com a una genial inventora: va millorar el astrolabi una eina molt útil per a navegar prenent com a referència la posició dels estels i va desenvolupar el primer aparell per mesurar la densitat dels líquids. Aquest llibre explica la hist.ria de com va aconseguir fer tantes coses en un món dominat pels homes, i és apassionant
 
 Tant el registre de la narració com l'estil de les imatges són adequats per a escolars amb una franja d'edat d'entre els 8 i els 11 anys. El text i les imatges s'asseguren de tractar temes didàctics transversals als àmbits d'activitat del personatge, especialment aquells relatius al el feminis-me i la igualtat de gènere, amb vista tant a la lectura en família com a l'ús en centres escolars i al reforç al programa educatiu.
 
 Les pàgines finals del llibre contenen una biografia resumida del personatge i una cronologia que l'emmarca en l'evolució de la seva disciplina, entre altres personatges destacats.

Otros libros del autor

ELS ROMANENTS
ELS ROMANENTS
El agua que quieres
L'aigua que vols
ELS PAÍS DELS CECS