Fills del febrer

Fills del febrer
Ficha técnica
Editorial:
Univers
Año de edición:
EAN:
9788417868253
ISBN:
978-84-17868-25-3
Páginas:
312
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

19,90 €

Grans personalitats de la ciutat de Glasgow mortes de la manera més brutal i, com a única pista, una paraula gravada als seus pits sense vida. Bandes rivals que lluiten per aconseguir el control del submon criminal. I cooper, el millor amic de la infantesa de l'inspector Harry McCoy, enmig de tot aquest entramat.
 
 Res no s'atura i, mentre McCoy està convalescent després del violent i  sagnant desenllaç del seu últim cas, el que ha passat a la hist.ria amb el nom de Gener de Sang, han arribat a Glasgow drogues noves que han portat una nova classe de violència a una ciutat ja devastada per la penúria. La llei del carrer està canviant ràpidament i tothom es posiciona. Harry McCoy, una víctima més d'aquesta nova realitat, haurà  de perseguir un assassí que no s'aturarà fins a veure complerta la seva missió. Mentre intenta trobar l'error que l'ajudi a resoldre el cas, McCoy haurà de fer front als dimonis del passat, que tornen per torturar-lo, i per reclamar venjança. Una venjança que, si es confirma, pot arribar a canviar-li la vida.
 
 Un retrat de la Glasgow d'inicis dels anys setanta, inundada per l'arribada de noves drogues i la lluita de bandes rivals per fer-se amb el control del submón criminal de la ciutat escocesa.
 
 «L'última sensació de la novel·la negra europea.» Xavi Ayén, La Vanguardia

Otros libros del autor

Hijos de febrero
Enero sangriento
Gener de Sang
Enero sangriento