Ferro i sang

Ferro i sang
Ficha técnica
Editorial:
LA CAMPANA
Año de edición:
EAN:
9788416863709
ISBN:
978-84-16863-70-9
Páginas:
624
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
No disponible

Una novel·la ambientada a la Itàlia medieval protagonitzada per una dona que farà l'impossible per salvar a qui més estima. El segle X arriba a la seva fi, i mentre el tron papal és ocupat per un adolescent capritxós i llibertí, la resta d'Itàlia es desfà en lluites  internes i el camp és una terra de ningú on s'imposa la llei del més fort. Quan la fama de l'extraordinària bellesa de l'Anna, la filla de quinze anys d'una família de pagesos pobres, arriba a les orelles del jove papa Joan, sobre la llar de la noia plana l'amenaça d'un senyor cruel que pretén vendre-la com a esclava per a la depravada cort romana. L'Anna, encara que aconsegueix escapar del seu destí, presencia com la seva família és massacrada i el seu germà Martello és  capturat. Aleshores decideix que farà el que calgui per rescatar-lo i, amb una determinació ind.mita, marxa a buscar-lo i s'endinsa en un món hostil i brutal. Durant el periple trobarà un cavaller amb un passat obscur i un present encara més misteriós, un savi erudit que té  a l'abast recursos insospitats i un jove alegre i audaç. Una estranya  companyia amb la qual l'Anna intentarà endinsar-se en els palaus més secrets de Roma per trobar el seu germà i dur a terme la seva venjança. SANTI LAGANÀ va néixer el 1954 a Reggio Calàbria, a Itàlia, i es va llicenciar en Dret a la Universitat de Siena el 1978 i va treballar durant molts anys en un dels bancs italians més importants. En l'actualitat gaudeix viu al camp, a Cerveteri, on pot conrear les seves aficions de sempre: la lectura, l'escriptura i la bicicleta. Ferro i sang és el seu debut en el gènere de la novel·la hist.rica, fruit d'un apassionat estudi de l'Alta Edat Mitjana al qual ha dedicat  els últims anys. Ressenyes: «Un llibre intens, potent i profund que aconsello llegir assaborint-lo sense pressa.»
 La testa fra i libri «La valentia, la determinació, l'orgull i les ganes de viure presents en aquesta novel·la la converteixen en una hist.ria complexa i gens predictible, amb una escriptura intensa i atenta a tots els personatges i a una hist.ria que resultarà inoblidable# La intensitat i la majestuositat d'aquestes pàgines porta  el lector al descobriment de tot un món.»
 Il mondo di sopra «Ambientacions molt cuidades i personatges ben traçats, dels pagesos als nobles i cardenals, passant pels bàrbars i els sarraïns# Recomano [el llibre] a tots els lectors, absolutament a tots.»
 Il club delle lettrici compulsive «Una novel·la de potència extraordinària# La ficció es fon amb la realitat hist.rica en una trama apassionant i absorbent en la qual una dona es converteix en símbol i heroïna d'un període difícil, que encara ho és més per la seva condició.»
 In Punta di Carta «Una hist.ria que arrossega, que absorbeix, que emociona... Són pàgines que contenen molta violència, per. encara més esperança.»
 The Shelter of Books «Una novel·la que indueix a reflexionar sobre el món d'ahir i d'avui, i sobre els drets que ara tenim gràcies a dones com l'Anna, que no es van doblegar als homes que les volien vulnerables i fàcils de dominar.»
 Non solo Il libro dello scrittore «L'aconsello a tots els afeccionats al gènere hist.ric que estimin les aventures.»
 Gli occhi del lupo

Otros libros del autor

Hierro y sangre