Escac al destí

Escac al destí
Ficha técnica
Editorial:
Univers
Año de edición:
EAN:
9788417868550
ISBN:
978-84-17868-55-0
Páginas:
296
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

20,00 €

Un thriller que t'arrossegarà a un passat ple d'intrigues pel poder.
 
 Un crit en la foscor passa desapercebut al castell. L'endemà es descobreix un cadàver, la identitat del qual pot fer trontollar la dinastia del regne de Magens.
 
 El jove prevere Orenç és l'encarregat d'investigar el crim. La seva condició de bastard del rei Ebrard d'Albir el situa a prop de les esferes de poder. Per. l'encàrrec és enverinat: un pas en fals i pot quedar atrapat en la teranyina de lluites soterrades, passions i ambicions sense mesura. La traïció assetja la casa dels Albir. Les aspiracions de Roma de mantenir l'estatus religiós de la zona contra l'heretgia albicar enterboleixen encara més l'entramat polític. I la guerra sembla inevitable. L'Orenç només rebrà l'ajuda de la Brilhèta, una serventa de palau que li mostrarà un món que el jove i inexpert capellà desconeix. Per. cada pas en la investigació és un esglaó més que l'acosta perillosament a una veritat inc.moda.
 
 Assassinats, conxorxes polítiques i eclesiàstiques, i nissagues maleïdes són els ingredients d'aquesta intriga palatina ambientada en el fictici regne de Magens.

Otros libros del autor

EL NOI DEL MARAVILLAS
Les Dones de la principal
Las mujeres de la principal
Las mujeres de la principal
Memoria d´uns ulls pintats