Encontres i paranys

Encontres i paranys
Ficha técnica
Editorial:
EDICIONS SALDONAR
Año de edición:
Materia
Poesia
EAN:
9788417611460
ISBN:
978-84-17611-46-0
Páginas:
144
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

15,00 €

Milo De Angelis és un dels millors poetes italians, probablement el més reconegut i influent dels últims trenta anys. La seva obra és intensa, visionÃária i oracular, i el destaca com un dels autors més dramÃátics i fascinants de la literatura europea moderna.
 
 Encontres i paranys acumula les temÃátiques principals del poeta llombard: la relació entre contingÿncia i absolut, la intolerabilitat  f¡sica i ps¡quica del gran enigma de la vida, la intimitat i la relació de confianúa amb la mort, els mites de la infantesa i de l'atletisme, la col·lisió trÃágica amb un dest¡ «sense déu», la recerca aqu¡ i ara de la plenitud del sentit, de tot allò que els grecs van anomenar el kairós.
 
 En aquest poemari, De Angelis vol involucrar el lector tractant-lo sovint d'amic, i l'endinsa en una dimensió ¡ntima i familiar, com si volgués agafar-lo de la mÃá i guiar-lo en un viatge bastit de records i sentiments, deixant al descobert la imatge d'algú que mira de rebobinar la cinta enregistrada de la seva existÿncia.
 
 Â«No s'escriu el que saps, sinó que comences a saber-ho tot escrivint», llegim en el petit assaig «Quÿ és la poesia?», imprescindible poÿtica de l'escriptor italiÃá que s'ha incorporat a aquesta edició.

Otros libros del autor

TEMA DE L´ADÈU