Els miratges de la certesa

Els miratges de la certesa
Ficha técnica
Editorial:
EDICIONS 62
Año de edición:
Materia
Politica
EAN:
9788429779127
ISBN:
978-84-297-7912-7
Páginas:
256
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

21,50 €

Què es la ment i com es relaciona amb el nostre cos? Som com som gràcies als gens o a causa de l'entorn i de l'educació? Existeix un món objectiu, mesurable i que es pugui entendre, o depenem de la subjectivitat dels sentits? Què podem aprendre dels ordinadors i de la  Intel·ligència Artificial?
 áA Els miratges de la certesa, la novel·lista, feminista i acadèmica Siri Hustvedt fa un recorregut per les troballes científiques i els corrents filos.fics que han marcat la hist.ria de la humanitat. Centra  la seva brillant capacitat d'anàlisi crítica en els problemes metafísics de la neuropsicologia, i exposa com el vell dilema de la relació entre el cos i la ment continua sense resoldre's, i, malgrat aix., ha modelat ?i sovint distorsionat i confós? el pensament contemporani en disciplines tan variades com la neurociència, la psiquiatria, la genètica, la intel·ligència artificial i la psicologia  evolutiva.á
 áUna nova lectura, des del punt de vista femení, d'un debat antic: la relació entre la ment i el cos. La síntesi del pensament de Siri Hustvedt. Un assaig apassionant que ha merescut el Prix Européen de l'Essai Charles Veillon.

Otros libros del autor

La dona tremolosa
RECORDS DEL FUTUR
TODO CUANTO AMÈ
ALLÓ QUE VAIG ESTIMAR
ELS ULLS EMBENATS