El petó del capità Kirk. La volta al món de la tele en 80 històries

El petó del capità Kirk
Ficha técnica
Editorial:
Univers
Año de edición:
Materia
Television
EAN:
9788418375460
ISBN:
978-84-18375-46-0
Páginas:
200
Idioma:
CASTELLANO
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

18,00 €

La volta al món de la TV en 80 hist.ries de la mà d'una crítica implacable.
 
 «Són hist.ries que ens endinsen en les bambolines de la televisió, per  aprofundir en les inèrcies i les possibilitats del mitjà. Són anècdotes que en alguns casos expliquen fins a quin punt la televisió pot ser un recurs meravellós per fer un món més amable.
 
 Són petits retalls d'un fenomen gegant i molt potent que demostren que  la televisió no és innocent i que es filtra en les nostres vides més del que ens podem imaginar. Hi ha també algun relat que posa en evidència quina és la pressió que exerceix en els seus professionals i  en les persones que intervenen en el procés mediàtic. Aquesta pretesa  finestra de perfecció on se suposa que res no pot fallar i que qualsevol imprevist té un impacte difícil de controlar, amb resultats extraordinaris o catastr.fics.
 
 La televisió és una eina social més que ens permet explicar qui som. Aquestes hist.ries poden ser útils per entendre com funciona aquesta pantalla en la qual ens hi hem emmirallat tantes vegades. Molts cops ens ha retornat una imatge fidedigne del que representem i d'altres ens ha ofert un retrat distorsionat.» Del pr.leg de M.nica Planas

Otros libros del autor

Ens hem fet grans