El Marroc sensual

El Marroc sensual
Ficha técnica
Editorial:
EDICIONES RATA
Año de edición:
EAN:
9788416738601
ISBN:
978-84-16738-60-1
Páginas:
230
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

18,50 €

Una colorista i vivíssima descripció d'una veí ex.tic, en un moment hist.ric, l'any 1936, que el món s'acostava al caire de l'abisme. 
 El 1936, pocs mesos abans de l'inici de la Guerra Civil, el diari La Publicitat va enviar al Marroc l'escriptora Aurora Bertrana, amb l'encàrrec de retratar la gent i els paisatges de l'aleshores Protectorat Francès i Espanyol. Bertrana ja havia sorprès els lectors amb Paradisos Oceànics, on feia un evocador retrat de la vida dels pobladors ancestrals de la Polinèsia. Aquest cop, per., al Marroc, no li va resultar tan fàcil connectar amb les seves germanes musulmanes. En un seguit de cr.niques, la viatgera s'esforça una i altra vegada per endinsar-se en la intimitat de les llars marroquines, en els secrets de prostíbuls i palaus, a la recerca de la complicitats amb unes dones invisibles.
 
 Narració en primera persona d'un viatge que recorre les ciutats del Marroc, de nord a sud, on l'autora buscarà la complicitat de les dones  de tota condició social, en un intent de copsar l'ànima femenina de l'Islam.

Otros libros del autor

PARADISOS OCEÀNICS
ENTRE DOS SILENCIS
LA CIUTAT DELS JOVES
ENTRE DOS SILENCIS
PARAISOS OCEÁNICOS