Dones valentes

Dones valentes
Ficha técnica
Editorial:
ARA LLIBRES
Año de edición:
EAN:
9788417804329
ISBN:
978-84-17804-32-9
Páginas:
176
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

17,50 €

Un homenatge a les dones que no s'han sotmès i que estan canviant la hist.ria de l'Orient Mitjà.
 En aquesta regió hi ha una revolució en marxa, persistent i determinada com cap altra: comença just quan neix una nena, i continua  en la seva infantesa, joventut, plenitud i vellesa. És la revolució de les dones. La seva és una lluita sense treva ni final contra el patriarcat secular que domina la política, la cultura i la societat. De vegades, la lluita és per la pura supervivència; d'altres, una lluita conscient i organitzada ?política? per guanyar i defensar drets  tan bàsics com el dret a néixer, el dret a avortar, el dret a una educació, a una feina digna, a defensar-te de qui et vol destruir, a conservar all. que encara no t'han pogut manllevar... El dret, en resum, a existir.
 La mirada de la periodista Txell Feixas Torras, corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a l'Orient Mitjà, és sensible a les hist.ries de les dones valentes i an.nimes que potser no troben espai als informatius, per. que commouen, empoderen i expliquen millor que cap altra notícia els canvis que vindran i que fa temps que truquen a la porta dels països àrabs.
 «Com és que Txell Feixas Torras pot ensenyar-nos tantes hist.ries i tan descomunals, tan portentoses, tan honorables, tan transcendents, i  totes, totes, protagonitzades per dones? Fàcil: perquè Txell Feixas Torras les veu. Perquè les vol veure. Perquè a ella les vides de totes  aquestes dones valentes no se li han fet transparents, quan se les ha  topades a Beirut, a Gaza, a Rojava, al Kurdistan iraquià, a Síria.» del pròleg de Gemma Ruiz Palà