Ballar amb el silenci

Ballar amb el silenci
Ficha técnica
Editorial:
PLATAFORMA EDITORIAL
Año de edición:
Materia
Novela
EAN:
9788418285677
ISBN:
978-84-18285-67-7
Páginas:
128
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
No disponible

En aquest llibre l'autora ens explica, amb franquesa i sinceritat, la seva lluita des de ben petita per ser i viure com qualsevol altra persona, malgrat patir una minusvalia auditiva severa. Assumint aquesta circumstància, no s'ha resignat mai a deixar de fer all. que volia i, sobreposant-se a l'adversitat, ens ensenya que amb esforç, sacrifici i voluntat de superació tothom pot aconseguir all. que es proposa.
 Un dels aspectes que fan ben singular la seva experiència vital és que  tot aquest treball l'ha realitzat dins d'una disciplina esportiva on,  a priori, la música i, per tant, l'oïda n'és un element indispensable  i consubstancial: el ball de saló.
 Ella vol compartir amb el lector la seva traject.ria, reflexionant sobre els diversos obstacles que ha hagut de superar per arribar a l'èxit esportiu i, doncs, personal. I ho fa amb voluntat de demostrar que qualsevol de nosaltres som més forts del que ens pensem i podem arribar, amb constància i esperit positiu, a aconseguir els nostres propis reptes i objectius.