Avui seré millor que ahir. Il·lustracions de Pep Montserrat

Avui seré millor que ahir
Ficha técnica
Editorial:
ESTRELLA POLAR
Año de edición:
Materia
Literatura infantil: de 0 a 12 años
EAN:
9788418443510
ISBN:
978-84-18443-51-0
Páginas:
128
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

14,90 €

Ni l'amor més gran del món, el d'una mare, el d'un pare, el dels avis,  o el del mestre o la mestra més implicats, pot garantir la felicitat d'un infant.
 Donaríem qualsevol cosa per donar als nostres nens i nenes la felicitat embolcallada com un regal. Per. aix. no és possible, perquè la felicitat no ens pertany.
 Que un nen o una nena siguin feliços depèn de la seva capacitat per conèixer-se ells mateixos, de sacrificar-se per millorar, d'adaptar-se  als canvis, d'acceptar els fracassos i buscar alternatives, de tenir paciència i persistir...
 Com ha de ser el nen o la nena ideals? No hi ha una resposta única a aquesta pregunta, per. sí que podríem acordar una sèrie de qualitats que poden ajudar-los a enfrontar-se a la vida amb garanties.
 Aquest llibre conté 25 contes els protagonistes dels quals són un exemple d'alguna d'aquestes qualitats. Perquè la figura de l'heroi, en  la literatura, compleix aquesta funció: la de ser un model a imitar. Personatges valents, curiosos, inconformistes, generosos, sincers, tenaços, solidaris... Personatges que serveixen com a inspiració per intentar ser sempre millors que ahir.

Otros libros del autor

176. El violín de medianoche
El regalo del río
Hoy seré mejor que ayer
El asesino de su segunda sombra
JO ET LLEGEIXO I TU M´EXPLIQUES