1000 receptes d'or

1000 receptes d'or
Ficha técnica
Editorial:
COLUMNA EDICIONS
Año de edición:
Materia
Gastronomia
EAN:
9788466426459
ISBN:
978-84-664-2645-9
Páginas:
720
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

17,90 €

Karlos Arguiñano ens porta un ampli receptari que configura el millor testimo - ni de la seva experiència i amor per la gastronomia. Mil receptes que són un homenatge a tots els elements que l'han portat a convertir-se en el cuiner de referència de milions de llars: una cura i un amor únics per la matèria primera, elaboracions senzilles aptes per a tot tipus de cuiners, consells que donen als plats un toc especial i una proposta prou àmplia per fer contents tots els paladars  en totes les ocasions. Arròs caldós amb tempura de borratja, canonets  de pastís de peix, Bloody Mary amb escopinyes o crema de carbassa amb  escamarlans i bacó. Recep - tes d'elaboració pròpia, per gaudir-ne en  família o amb amics, de les quals emana aquella alegria contagiosa que tan bé el defineix a ell i a la seva cuina.
 
 
 «Durant la meva vida he cuinat tot tipus de productes, però el que no m'ha faltat mai és amor. Us asseguro que sense ell és impossible fer bona cuina». KARLOS ARGUIÑANO

Otros libros del autor

Sabores de siempre (pack)
Estuche Karlos Arguiñano
Comer y adelgazar ­se puede!
Como en casa
1069 Recetas de Cocina XX Aniversario