UN ESTRANY A CASA

UN ESTRANY A CASA
Ficha técnica
Editorial:
ROSA DELS VENTS
Año de edición:
EAN:
9788416930463
ISBN:
978-84-16930-46-3
Páginas:
272
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

18,90 €

De lautora del thriller revelació de 2017 La parella del costat, arriba una nova addictiva novel·la repleta de girs i secrets.Per què voldries fugir duna llar feliç?Ets a casa, preparant el sopar, mentre esperes que el teu marit torni de la feina.Tens moltes ganes de veurel.Aix. és lúltim que recordes.Et despertes a lhospital, sense saber com hi has arribat. Texpliquen que has tingut un accident: vas perdre el control del cotxe mentre conduïes a gran velocitat per un dels pitjors barris de la ciutat.La policia sospita que amagues algun secret obscur, per. el teu marit es nega a creure-sho. La teva millor amiga no nestà tan segura. I tu ja no saps què pensar...La crítica ha dit...
 «Lapena ofereix girs constants, perfectament construïts, i cadascun dells és una sorpresa més gran que lanterior, alhora que manté un fil narratiu magistral fins arribar a limpactant gir final. Memorable.» Associated Press«Un thriller intel·ligent i ple de tensió.»
 Heat«No tesperaràs aquest final.»
 PureWow«Una novel·la farcida de girs (fins a lúltima pàgina) que converteixen la lectura en una experiència entretinguda i addictiva.»
 Publishers Weekly«Un suspens extraordinari i ple de sorpreses.»
 The Toronto Star

Otros libros del autor

La pareja de al lado
La parella del costat
LA PAREJA DE AL LADO
The couple next door