OPERACIÓN CATALUNYA. La veritat oculta

OPERACIÓN CATALUNYA
Ficha técnica
Editorial:
ENTRAMAT
Año de edición:
Materia
Ensayos
ISBN:
978-84-92920-17-4
Páginas:
384
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

22,00 €
Comprar

Per primer cop, un llibre exposa cronològicament tot allò que se sap fins avui sobre aquesta Operació, de manera sintetitzada i fàcil d'entendre. A més, Francisco Marco, el detectiu més conegut d'aquest país, desvela molta informació inèdita, perquè mai més no es torni a repetir un atropellament de les llibertats com el que s'ha produït en els darrers cinc anys.
 Entre els anys 2012 i 2017, un grup d'investigadors de la Policia Nacional van tenir per missió fer tot el possible per frenar l'independentisme a Catalunya.
 Per fer-ho, no van escatimar res a l'hora de fer servir fons reservats, inventar o falsejar proves, coaccionar i, fer xantatge a persones i aconseguir falses denúncies. També van aprofitar per desempallegar-se de persones que els podien resultar molestes.
 En el transcurs d'aquesta Operació, molta gent hi va ser involucrada i  detinguda amb l'única finalitat d'esporuguir-la i obligar-la a donar suport a la causa dels investigadors. Francisco Marco, director de l'agència de detectius Método 3, es va veure involucrat en aquesta lluita de forces sense tenir res a veure amb el tema i per pur revengisme d'algunes persones que formaven part d'aquell operatiu.  Després de cinc anys d'activitat, els qui integraven l'equip de l'Operació Catalunya han acabat, gairebé tots, presos o processats, per haver comès delictes aprofitant la clandestinitat que els brindava  el mateix Ministeri de l'Interior espanyol. I aquest llibre en descobreix les claus.

Otros libros del autor

OPERACIÓN CATALUÑA
Realpolitik
El método
DE OPERACIÓN CATALUÑA AL 155
La preparadora de juicios