MOONGLOW

MOONGLOW
Ficha técnica
Editorial:
EDITORIAL CATEDRAL
Año de edición:
EAN:
9788416673650
ISBN:
978-84-16673-65-0
Páginas:
528
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

24,90 €

El 1989, després de la publicació de la seva primera novel·la, Michael  Chabon viatja a Oakland, Califòrnia, per visitar un avi greument malalt. La presència de la mort imminent i l´ús de medicaments que li afluixen la llengua, fan que l'avi confessi històries de joventut que posen al descobert una part desconcertant del passat familiar.
 
 Moonglow és la narració de records de guerra delirants, d'aventures de  sexe i matrimoni, de dubtes existencials i la construcció de coets, en els inicis de la diabòlica cursa tecnològica nord-americana de la Guerra Freda. És la història de l'apassionat idil·li entre l'avi i una  dona misteriosa, trencada per l'experiència traumàtica d'una jueva en  la França ocupada.
 
 Chabon utilitza els records de l'avi, els refà i els endreça, en un exercici de biografia ficcionada. Moonglow és una autobiografia embolcallada en una novel·la i disfressada de memòries, que mostra l'efecte destructiu -i alhora el potencial poder creatiu- dels secrets  guardats al llarg de tota una vida.

Otros libros del autor

El sindicato de policía Yiddish
El sindicat de policies jueus
Chicos prodigiosos
Un mundo modelo
MOONGLOW