MANUAL FÀCIL PER FER RATAFIA I ALTRES LIBROS CASOLANS

MANUAL FÀCIL PER FER RATAFIA I ALTRES LIBROS CASOLANS
Ficha técnica
Editorial:
EDITORIAL SIDILLA
Año de edición:
Materia
Sociologia
EAN:
9788494504198
ISBN:
978-84-945041-9-8
Páginas:
192
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

16,00 €

La ratafia és un dels licors que s?ha fet a moltes cases de Catalunya des de temps antic. Però no és l?únic licor casolà perquè també es fan  licors com la granadina, el vi de nous, l?aiguanaf, el licor de codony o el de menta. També els trobareu en aquest Manual. Hi ha moltes maneres diferents de fer tots aquests licors. El resultat canvia segons les receptes que es segueixen, segons els costums de cada zona i també segons qui els fa. Són, per tant, receptes vives i no mortes, variades i no úniques. És per això que el gust, el color i la dolçor de cada ratafia depenen del que s?hi posi o de la quantitat que s?hi posi, però també de qui els faci.
 Si ja feu, doncs, ratafia, aquest Manual us pot ajudar a descobrir plantes que encara no utilitzeu i us pot ajudar a conèixer noves maneres de fer-ne o de millorar-ho. Hi trobareu la vella saviesa d?aquells que han ensenyat a fer ratafia o qualsevol d?aquests altres licors molt abans que vosaltres. I també hi trobareu una bona excusa per voltar pel nostre país i poder conèixer gent que comparteix la vostra afició i la vostra satisfacció de contribuir a què continuï una  tradició tan nostra i tan antiga