L´HOME DE GUIX

L´HOME DE GUIX
Ficha técnica
Editorial:
ROSA DELS VENTS
Año de edición:
Materia
Novela
EAN:
9788416930098
ISBN:
978-84-16930-09-8
Páginas:
352
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

18,90 €

Hi ha jocs que només tenen un final possible.Un thriller obscur i intel·ligent.Tot va començar el dia del terrible accident durant la fira, quan lEddie, amb dotze anys, va conèixer lHome de Guix.Va ser lHome de Guix qui li va donar la idea dels dibuixos: una manera de deixar-se missatges secrets entre la colla damics.Va ser divertit fins  que els dibuixos van conduir-los al cos sense vida duna nena.All. va passar fa trenta anys, i lEd pensava que tot havia quedat en loblit.Tanmateix, ara rep una carta que conté únicament dues coses: un  guix i el dibuix dun ninot.La hist.ria es repeteix i lEd sadona que el joc, en realitat, mai no va acabar...Tots tenim secrets.
 Tots som culpables dalguna cosa.
 I els nens no són sempre tan innocents com sembla.La crítica ha dit...
 «Tensió pura amb un final daquets que tobliguen a deixar el llum encès  tota la nit. Una primera novel·la sorprenent.»
 Sunday Times«Magnífics personatges, girs inesperats i un retrat evocador de la vida en una petita ciutat dels anys vuitanta... Una lectura fascinant.»
 The Guardian«Lectura obligat.ria. No podràs deixar anar aquesta meravellosa novel·la que el mantindrà despert tota la nit. Un thriller  intrigant que et sorprendrà en més dun moment i et farà recordar al mestre Stephen King.»
 Daily Expres«Es difícil de creure que aquesta sigui la primera novel·la de C.J. Tudor. Lescriptura i el final es dels que et produeixen calfreds.»
 The Sun«Aquest increïble thriller ho té tot: gust nostàlgic, lluïssor,  humor i pols... Una primera novel·la dun nou i grandiós talent.» The Sunday Mirror«La prosa és notable; el ritme ràpid, i la trama té força. Hi ha reminiscències dStephen King perquè la realitat es barreja amb all. sinistre. I un deliciós i aterrador final...»
 Daily Mail«La novel·la està molt ben escrita i tramada. Tudor és molt bona fent servir girs i sorpreses que no veus venir. Vaig saltar tantes vegades mentre la llegia que podria haver estat assegut en una cadira feta de cactus.»
 The Sunday ExpresEls lectors opinen...
 «No podia tancar el llibre! Personatges misteriosos, fets esgarrifosos, secrets d#una petita ciutat... Em va recordar ràpidament  a It dStephen King.»«No van deixar daparèixer sorpreses fins a lúltima pàgina.»«La nostàlgia dels anys vuitanta i els personatges em van fer connectar de seguida amb la sèrie Stranger Things. Et fa perdre lequilibri. Agafa el llibre amb les dues mans.»«Excel·lent. Tatrapa i et manté despert tota la nit jugant amb la teva ment.»«Un dels meus llibres preferits daquest any. Mencanta Stephen King i aquest llibre capta magistralment lhorror del que els seus llibres estan plens. Absolutament meravellós.»