GRAMATI.CAT

GRAMATI.CAT
Ficha técnica
Editorial:
BARCANOVA
Año de edición:
Materia
Gramaticas
EAN:
9788448943691
ISBN:
978-84-489-4369-1
Páginas:
336
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

7,70 €

GRAMATI.CAT Gramàtica de butxaca Solucions ràpides per dominar el català
 . Una Gramàtica de butxaca manejable que resol de manera ràpida, intuïtiva i clara els dubtes o les vacil.lacions que es plantegi l'usuari de la llengua.
 . Les fitxes s'agrupen per tipus de problemes o dubtes: Com s'escriu?, Quina forma és la bona; Aquesta o l'altra?; Ho faig  bé?..., de manera que faciliten la recerca i la consulta.
 . En cada fitxa hi ha un seguit d'icones significatives que permeten localitzar a primer cop d'ull la solució del problema o la resolució del dubte: Prohibit!; Parelles que confonen; La norma; Consells pràctics; Una mica més...
 . Cada fitxa s'entén o es llegeix per ella mateixa, i alhora el conjunt del llibre es llegeix com un recull ordenat de manera senzilla  i innovadora, a l'abast de tothom.
 Què hem d'escriure: causa comú o causa comuna?, Problemes claus o problemes clau? Els preus, es baixen o s'abaixen? Un objecte, cau al terra o a terra? Quan t'ho explico, és per a què m'entenguis o perquè m'entenguis? Dubtes entre escriure tant de bo o tan de bo? Un client, s'entesta en entrar o s'entesta a entrar? Per indicar probabilitat, quina construcció hem de fer servir, serien les nou o devien ser les nou? Per què apostrofem l'ONU i no pas la UNESCO?

Otros libros del autor

Quadern d ' estiu 4 ESO. Llengua catalana