FORMATGES DELS PIRINEUS. Els 50 millors

FORMATGES DELS PIRINEUS
Ficha técnica
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
Materia
Gastronomia
ISBN:
978-84-9034-643-3
Páginas:
160
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

19,50 €
Comprar

Després d'una travessia intensa pels Pirineus, amb salts de vall en vall i converses amb ovelles, cabres, vaques, pastors i formatgers, en  aquest llibre Laia Pont i Natàlia Nicolau ens ofereixen una selecció dels 50 millors formatges dels Pirineus, amb un desglossat exhaustiu de les seves característiques. Hi trobareu, també, una mirada intimista del sector i les percepcions rebudes durant aquest viatge de  les autores. Tal com demostren, darrere de cada formatge hi ha una història molt especial per explicar, protagonitzada pels formatgers dels Pirineus. És per això que també hi podreu llegir els retrats personals o relats de vida de les persones que hi ha darrere els formatges més deliciosos, incidint en l'essència d'unes mans que els fan possible.