ELS EDUCADORS FELIÇOS CANVIEN EL MÓN. Una guia per cultivar la plena consciència a l'educació

ELS EDUCADORS FELIÇOS CANVIEN EL MÓN
Ficha técnica
Editorial:
KAIROS
Año de edición:
Materia
Pedagogia
EAN:
9788499886718
ISBN:
978-84-9988-671-8
Páginas:
384
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

24,00 €

El primer manual autoritzat dels ensenyaments i les pràctiques desenvolupades per Thich Nhat Hanh i els educadors de Plum Village per  ajudar els mestres a cultivar la plena consciència a les seves vides i a les dels seus alumnes.
 Els educadors feliços canvien el món ensenya a mestres d?educació primària, docents universitaris, professors de secundària i membres del personal educatiu en general que, per tal de poder fer un bon ensenyament a les escoles, les universitats i les aules, és important que primer incorporin en ells mateixos la pràctica i la transformació a través del mindfulness.
 Aquest llibre inclou tècniques senzilles, perfeccionades pels mateixos  educadors, per aprendre com cultivar la plena consciència, o mindfulness, i aplicar-la en les relacions i la pràctica docent amb els alumnes i els col?legues. Presentades en un llenguatge laic, adequat per a contextos diversos, les instruccions van seguides d?una orientació pràctica dirigida als docents, amb abundants explicacions, activitats, consells i respostes dels estudiants.