EL REBOST PERFECTE. La cuina de Miquel Barrera

EL REBOST PERFECTE
Ficha técnica
Editorial:
ONADA EDICIONS
Año de edición:
Materia
Gastronomia
EAN:
9788417050177
ISBN:
978-84-17050-17-7
Páginas:
144
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

40,00 €

El rebost perfecte. La cuina de Miquel Barrera és una aproximació sensorial als secrets del xef de Cal Paradís (la Vall d?Alba). El llibre es titula així perquè posa en valor els tresors gastronòmics d?un territori ?el centre imaginari del qual seria la Vall d?Alba? que  són els que usa quotidianament Barrera als seus plats, i garanteixen el seu èxit: les tomates de penjar d?Alcalà de Xivert, les carxofes de  Benicarló, els llagostins de Vinaròs, les tòfones de Morella, l?aigua  de Benassal, el vi de les Useres, el formatge de Catí, els bolets del  Penyagolosa? Aquest rebost perfecte de la zona de Castelló és el context on s?ha desenvolupat l?ofici de Miquel Barrera, que va merèixer ja la seua primera estrella Michelin l?any 2013 i, des d?aleshores, no ha deixat de replegar reconeixements pel seu treball.

Otros libros del autor

LA DESPENSA PERFECTA
La memòria del sabor
Viatge pel meu país
El balneari
HistÒria d'amÈrica