EL LLIBRE DE LA MARATÓ 2017

EL LLIBRE DE LA MARATÓ 2017
Ficha técnica
Editorial:
COLUMNA EDICIONS
Año de edición:
Materia
Historia
EAN:
9788466423250
ISBN:
978-84-664-2325-0
Páginas:
224
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

10,00 €

Víctor Amela, Marc Artigau, Jenn Díaz, Helena García Melero, Martí Gironell, Gemma Ruiz
 Pilar Rahola, Care Santos, Silvia Soler, Albert Villaró
 
 Deu anys després del primer, EL LLIBRE DE LA MARATÓ vol continuar donant suport al projecte solidari de La Marató de TV3, impulsat per La Fundació La Marató i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.
 
 Víctor Amela, Marc Artigau i Queralt, Jenn Díaz, Martí Gironell, Helena Garcia Melero, Pilar Rahola, Gemma Ruiz, Care Santos, Sílvia Soler i Albert Villaró, de manera desinteressada, han volgut participar-hi cedint els seus relats, les seves paraules, en aquest acte ambiciós de solidaritat i valors per una causa: les malalties infeccioses, com ara l?hepatitis, la sida, la sèpsia, la meningitis, la bronquitis, la pulmonia o la tuberculosi.
 
 Gràcies a l?evolució en la investigació s?han aconseguit grans avenços  en la medicina, però cal contribuir a la recaptació de fons per prevenir, tractar i curar aquest tipus de malalties, que, segons els experts, són un greu problema de salut pública i encara ho seran més. 
 
 Perquè la investigació pot canviar la història. Som-hi? Amb la compra d?aquest llibre ajudaràs a recaptar fons per investigar les malalties infeccioses. La Marató diu molt de tu.