El cuiner tenaç

El cuiner tenaç
Ficha técnica
Editorial:
ROSA DELS VENTS
Año de edición:
Materia
Gastronomia
EAN:
9788415961741
ISBN:
978-84-15961-74-1
Páginas:
160
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
No disponible

Els ingredients que conformen l'èxit de Jordi Cruz, un dels cuiners més innovadors i populars de l'actualitat
 En un món tan competitiu com el de la cuina, Jordi Cruz destaca com a exemple d'èxit que transcendeix els fogons i es transforma en el d'una  persona joveníssima que en molt pocs anys ha aconseguit varies estrelles Michelin i ha creat un estil únic com a cuiner i comunicador.
 
 Què s'amaga rere aquest èxit? Jordi Cruz ens explica a El cuiner tenaç  com va descobrir la seva vocació quan tan sols era un nen de 7 anys, com va enfocar la seva formació i l'estratègia que l'ha ajudat a convertir-se en un dels cuiners més admirats. Ens introdueix, també, en la seva filosofia per a afrontar la innovació i la creativitat i els secrets per mantenir un equip motivat i fidel.
 
 Aquest llibre ens descobreix que rere l'èxit de Jordi Cruz hi ha una tenacitat incansable i un compromís amb el seu ofici, a més d'una ambició per, partint de la tradició, fer sempre alguna cosa nova.

Otros libros del autor

3 NITS DE TORB I 1 CAP D'ANY
COCINA EN CASA COMO UN CHEF
El cocinero tenaz
Grandes platos para todos los días
ABAC: COCINA EN EVOLUCIÓN