DESTIL·LANT ESCÒCIA. Homenatge d´El Celler de Can Roca a la gastronomia escocesa

DESTIL·LANT ESCÒCIA
Ficha técnica
Editorial:
LIBROOKS
Año de edición:
Materia
Gastronomia
EAN:
9788494872525
ISBN:
978-84-948725-2-5
Páginas:
336
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

45,00 €

Un homenatge de El Celler de Can Roca a la gastronomia escocesa. 
 Escocia i gastronomia? A priori, no sembla una relació massa suggeridora. Què duu, aleshores, en Joan, en Josep i en Jordi Roca a iniciar un viatge gastronòmic per Escòcia? La curiositat!
 La insaciable curiositat gastronòmica dels germans Roca els porta a una terra propera geogràficament a Girona, però culturalment exòtica si es mira des d?una perspectiva mediterrània. En el seu periple per terres escoceses compten amb uns guies de luxe: els dos llibres de viatge del segle XVIII "A Journey to the Western Islands of Scotland",  de Samuel Johnson; y "The Journal of a Tour to the Hebrides, de James  Boswell".
 Els Roca s?apropen a la gastronomia escocesa de puntetes, amb tacte, de la manera humil i respectuosa amb què se solen apropar a allò que aprecien. Tenen intenció de llegir, ànims per interpretar i ganes d?aprendre de tot el que han vist durant els viatges. El tast de productes, els àpats en restaurants o en els paratges més insospitats i les converses amb especialistes i entusiastes amb qui s?han trobat deixen empremta i, després del merescut descans, els plats per homenatjar Escòcia surten a mansalva. Les quaranta receptes que recull  aquest llibre són un tribut als excel·lents productes trobats, un cant a les tradicions i una recerca d?unions entre dues cultures gastronòmiques que no s?assemblen: el Mediterrani i l?Atlàntic al paral·lel 60º.

Otros libros del autor

La cocina catalana de toda la vida
Cocina con Joan Roca