100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA. De la cuina d les àvies als germans Roca

100 PLATS INDISPENSABLES DE LA CUINA CATALANA
Ficha técnica
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
Materia
Gastronomia
EAN:
9788490347201
ISBN:
978-84-9034-720-1
Páginas:
224
Idioma:
CATALAN
Disponibilidad:
Inmediata: Entrega en 24/48 horas

14,90 €

La cuina catalana -repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca-  ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra  memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. Veurem com la cuina catalana és alhora  arcaica, ben construïda, inventiva i evolutiva; un repte al plaer i un patrimoni cultural que val la pena conservar.

Otros libros del autor

LA CUINA ANTIGA
Ratafies
L'essencia de la cuina catalana
El convit del tirant
La cuina medievali renaixentista